Мамо, я тебе люблю !
Рідна моя, білосніжна.
Твої очі - у любові
Й материнська мова ніжна.
Усмішка твоя єдина,
Наче пісня між вогнями.
Я люблю, коли ти світиш
Світиш ясними лучами.
Ти одна, як Батьківщина
Чи як сонце в небесах.
Ти угору завжди тягнеш,
Наче той крилатий птах.
Мама - це єдине слово,
Що пом'якшує життя.
Це з дитинства рідна мова
І щаслива мить буття.
І коли ти вже дорослий,
Ти єдину згадку май
Щоб не трапилося тільки
Ти її не забувай.
Згадка в серці і в очах,
Збережи свій спогад.
Мама простягнула шлях
І життєвий погляд.
Скільки б не було доріг,
Знайомих та друзів.
Мама - вічний оберіг,
А не світ ілюзій.