Мисливська жартівлива
Не забуду, не забуду
тих галявин у снігах,
де ми звіра полювали –
звіра зайця-русака.
Приспів:Заєць, заєць, заєць –
тільки вуха і сліди! –
Бігло, бігло тепле хутро,
враз поділося кудись.
Для розминки – ми направо,
зайці, звісно, в інший бік –
люди й звірі мають право
уникати власних бід.
Приспів.
Де в снігу суха отава,
звідси нам наліво йти,
раптом заєць – привітався:
люди й звірі – то брати!
Приспів.
Створено 19.12. 2009 року
Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VIII. Дрогобич: "Посвіт", 2009. - С. 134 - 135.
Музика Михайла ТріляВиконує Володимир Питель