Коли світанок ранній, добрий цілує твої очі,
Пташиний спів віщає про народження нового дня,
Джерельною водою змиваєш тихі сльози ночі,
Щомиті пам"ятай, що саме ти і є Весна!
Ти - вірний друг, нізащо в світі не обманеш!
Коли зливаються і сльози, і вино, й розмови задушевні,
Розділиш все і навіть нарікать не станеш,
Протягнеш руку, щоб нею втерти печалі потаємні!
А ще ти - сама краща в світі мама!
Даси пораду, істину до серця донесеш!
Я знаю, син твій не жалкує й грама,
Що в світ за руку ти його ведеш!
А ще ти надзвичайна і чарівна жінка!
В тобі заплетені жагуча пристрасть, ніжність небувала.
Любов твоя - то танец (танго чи лезгінка).
І не жалкуй, що на трухлявій сцені танцювала!
Кружляй в шалених піруетах, віддайся музиці душі.
І вір, що той, хто вартує твого кохання.
В такому ж танці самоти в життя твоє спішить
Аби любити, цілуючи до крові й до світання...
Добра тобі і серцю тво́му із кришта́лю!
Любов і радість тебе не сміють оминуть!
Ти пам"ятаєш, як я тобі колись казала -
"Все буде добре - по-іншому не може буть!!!"