Не вся печаль - то ніч лише й імла,
Від страху та обману все ж прокинься,
Бо, кажуть, заповідь колись була:
"Не бійся!"
Лишає щире серце добрий слід,
І день новий із легкістю настане.
Коли в душі є неповторний світ,
Веселкою сльоза із сонцем стане.
У Всесвіт не кидайте ви слова,
Заповнені бідою й жахом,
Щоб нам пройти не довелось, бува,
Дорогою ганьби і страху.