Спокійний Вакх серед нас
він дивиться тобі в очі
він сканує твою душу
він адмін твїх снів.
Його тішать постійні процеси
фрагментацій молекул азоту
в кишенях твоєї печінки
In vino veritas
каже він.
Між нами згорання кисню
в полум'ї багатоголосся
в пластиці правильних ліній
вакуум власних думок.
Його руки тремтять на повітрі
відділяючи світло від тіні
обертаючи спирт на воду
C2H5OH
каже він.
Верни мою душу на місце
ми граємо з Вакхом у покер
ми б'ємо в шаманські бубни
ми складуєм карти на стіл.
І жаби кричать поза кадром
ти знову забрів у болото
цей вечір позбавлений болю
Алилуйя, мій брате
каже він.
Гори все синім багаттям
ти бачиш ці нафтові тіні
ти чуєш цю скалку у оці
сьогодні ти демон чи звір?
В цім колі сьогодні ти omnis
назавтра ти будеш як оцет
у вихорі пекла без Вакха
Adios muchacho
каже він.