Зграя воронів пронеслась Буковиною,
Чорне пір’я погубила у двори.
Повертаються сини у домовинах,
Горю матерів,о Боже , поможи..
Скільки літ ростили квітники оці,
Щоб віддати у війни страшні обійми.
Душі материнські запустіли,
Як земля той квіт розцвілий прийме?
Не впаде безжурно жоден волос
У катів,що цю війну почали .
Матері вже втратили свій голос,
В серці ритм збивається в печалі.
Боже, підніми Свою правицю,
І очисти землю від неправди,
Бо вже кров п’ють ниви,не водицю,
І не сили справитись з катами.
Боже , витри сліз вдовиних ріки
Матерів нагороди терпінням,
Не стирай із пам’яті на віки
Славу про Героїв сьогодення!
18.06.2014р.
З глибоким співчуттям до всіх родин загиблих Героїв!!!!