"У нас іншого капіталу, крім людської душі, нема"...почула якось від однієї хорошої людини і ніяк не можу забути.
Ось якими повинні бути
капітал,
збереження,
схованки,
багатства.
Лише
всередині нас.
Тоді вони
справжні.
Тоді вони
не зникнуть
в одну мить.
Тоді вони
матимуть сенс.