А уяви, що старість ми зустріли
І пройшовши життя очерет
Ти підеш прикупити газет
Та й все наче так,як хотіли..
У вихідні з'їзджаються діти-
Я зготую вишневий пиріг,
Ти з онуками будеш сидіти
Та захочеться спати від них
Уяви,як приємна та втома
Не страшний той клятий артрит
Ти палити не кинеш і знову
Нагадає про себе бронхіт
Уяви,скільки раз читати
Буду я записку твою:
"Кохана, поцілуй дівчаток
Я займу тобі місце в раю.."