Існує на світі одна людина
З брехнею вона одна єдина
Нічого доброго не може сказать
Але дуже добре вміє брехать
Всіх оточуючих обманює
Брехнею до себе заманює
Привабливість,зачарованість
Його -це теж обман
Насправді він в душі
Такий добрий як кабан
І судить його за це не можна
Просто гадає,що така людина кожна
Сам себе він дурить
Свою совість не будить.
Хочете побачити його,
Подивіться просто дзеркало!