Чудовий настрій. Все прекрасно.
Але в думках не все гаразд.
Чи може бути "все прекрасно"?
Та ще й із ранку на показ.
Я звикла так,що все недобре
Але сьогодні добрий час.
Ти посміхнися мій хоробрий,
І затанцюй зі мною вальс.
Кружляй,крути, немовби вітер,
І підіймай мене в хуртіль.
Ти дуже вправний і радіти
Я буду знову мимовіль.
Але чи завжди все так буде?
І що в думках за песимізм?
Як все прекрасно думать буду!
Й вселяти в душу оптимізм.
І кожен день є неповторним,
Потрібно вірити у це.
Забудь казки, де лихо чорне,
Повір і ти в своє слівце.
Сьогодні точно все прекрасно
Свобода й радість всіх думок.
Як підфартило своєчасно
Узяти доленьку в танок.