Я хочу ще побачити тебе.
Не раз, не два, не тиждень, не декаду.
Я хочу підкоряти твій Тибет.
Ти все в мені приводила до ладу.
Складна гора і урвищ не злічити.
І твій Тибет з вершиною в снігу.
А скільки тебе прагнули скорити,
Коли летіли вгору на бігу.
Це видно нам, що планка зависока
Торкнутися рукою - це табу.
Не була б ти чарівна і глибока,
Тебе б уже розп'яли, не мабуть.
Тримайся так, засніжена вершино.
Чекай того, хто прийде, наче хан.
Бо хто ж це краще, знає, о дівчино,
Що ти не просто айсберг, а вулкан.
Присвячено Ч.Л.І.