Старенька Європа про слово "війна"
давно вже забула, хоч війни бували.
Відвикла, безпечна. Й вона не одна,
бо світ просить миру. Багато чи мало?
Старенька Європа позбавитись зла
порадила чесно за Кодексом Права,
а "братня" Росія усе, що змогла
зробила, ганебна, щоб бійня тривала.
То хто справжній друг? Хто нам руку чи меч?
Хто своє лице не ховає в забрало.
Хто щастя будує без війн й ворожнеч,
агресора б"є згідно писаних правил.
Росія завжди нам показувала не тільки своє лице, але і зуби. Вона завжди була агресором. Завжди принижувала інші народи, в тому числі і українців. Тому я не здивувалася нинішнім подіям. Завжди знала, що Росія буде з нами воювати. Бо хоче правити усім світом.