Життя як гра на гітарі
Часом швидке соло
А часом жосткий ритм
Життя як гра на барабанах
Таке швидке,різноманітке і гучне
Життя як пісня яка всеодно мине
Воно може бути як супер хіт
Який ніколи не забудуть
А може бути як пісня
Слухать яку не будуть
З нього можна скласти цілий альбом
І поділити на різні частини
Щоб робити особливі ці хвилини
Може бути тяжким й насиченим
А може бути безглуздим й нудьговатим.
Та потрібно пісні життя так писати
Щоб люди хотіли їх довго пам'ятати