Яка ж не зрозумілість
Яку я сам не знаю
Якась наче мілість
Та ні чого не розумію
Якась брехня
Чи правда не приємна?
Якась не зрозуміла гра?
Чи просто в душі суєта?
Це справді так?
А можливо воно просто ніяк!
Якщо я сам не знаю.
То краще буде,
Якщо цього не згадаю,
Возьму просто почекаю
Щеж не помираю,
І нічого не втрачаю
Не буде вже добре!
Я це знаю,
Ну просто я так вважаю,
З цим ні чого не зроблю
Уже сам не знаю куди йду.
Та думаю не пропаду
Якщо сам себе не загублю,
І потім не знайду
Та немає кого шукать
Уже нічого втрачать.