Минали дні ,минали роки
Життя свої вносило корективи.
Закінчились не смілі кроки,
І благодать Ви в Бога попросили.
Тож хай у Вас від нині і до віку
Не буде болю,розпачу ,розлуки.
Хай буде Жінка вірна Чоловіку,
А Чоловік підставить сильні руки.
Хай оберегом Вашої родини
Буде Любов і Вірність лебедина,
А Матір Божа у майбутнім роки,
Своїм покровом додає Вам сили.
Щоб Ви разом могли перемагати
Всі негаразди і сумні хвилини.
Щоб до ста літ разом Вам зустрічати,
І зими ,й весни ,свята й будні днини.
Хай Божа ласка,що Вас поєднала,
Нічим земним не зможе роз’єднати,
Хай цей союз буде на Божу славу,
А Божий Ангел буде захищати!!!