------------------
Нацистская хунта, по трупам пришедшая к власти,
На трупах свои укрепляет гнилые позиции.
Когда же хохлы стать успели коричневой масти,
Надёжной опорой убийцам, и даже - убийцами?
Скажіть, українці, невже вас не душать кошмари,
І совість невже не скубе, не шепоче на вухо,
Коли по оселям по нашим наносять удари
Карателі хунти, лишаючи смерть і розруху?
Невже Вітчизняну війну ви так швидко забули -
З есесівців і поліцаїв героїв зробили?
Забули знущання катів і жахливі тортури,
Що неонацизму сприяєте зараз щосили?
И только Донбасс на весь Мир заявил громогласно:
"Вовеки Великой Победе мы преданны будем!"
Оскалилась хунта, смертями плюя ежечасно -
По нам, по обычным, но гордым и правильным людям.
-----------------
І форми нашили чорні, як і нацисти в 30-х, Модно, круто... Та ще й з автоматом. "Рушайте хлопці під знамена!!!Ми вас назвемо поіменно." - гасло для отупілих свідомітів кинули. Тільки чому останніх на бойню женуть, обіцяючи їх батькам винагороду за пушечне мясо?
До мене можна зайти через чорний хід - у нас спільні недруги. У них я теж на мушці
Неизвестный Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Аня. "Неначе люди подуріли". На сайтах, як і в країни, нацистська вакханалія. Як це "через чорний хід"?