Додай мене у чорний список!
Забудь навіки ти мене!
Це краще аніж дичавіти,
Не зачіпай, хай час мине.
Навіки вічні посварились,
Забули радість ми життя.
Куди ж моменти оті ділись?
Які не знали каяття.
Додай мене у чорний список,
І не жалій , зроби - но це.
Я не онлайн, та ти не думай.
Я не згадаю тобі це.
Ти просто хам і недороба!
Ненависний майбутній раб.
Тож не кажи заради Бога,
Що ти цькуєш державний штаб.
Ти наче пуп'янок землі,
Привласнив наче небо й зорі.
А чи життя не у вогні?
Я не прощу тебе вже, годі!
Подумай про свої слова,
Вони неначе кров з зінниць.
Від тебе кругом голова,
Що досі не упала з пліч.
Хай добрі люди знають діло
І розуміють більшість слів.
Але ти просто важке тіло,
Ти навіть розум розгубив.
Додай мене у чорний список,
Бо мені дійсно "ла-ла-ла",
Ти з глузду з'їхав, купа трісок
І як тебе я знать могла?..