Твоя усмішка - наче цінна розкіш
І ти єдиний, який може певно так.
Єдиний в світі рідний і непорочний,
Один єдиний ти, неначе в вирі мак.
Дивись у поле, квіти розквітають,
Як тільки-но побачили тебе.
Єдиний ти у молодому гаї,
Єдиний, наче небо голубе.
Це що за дивина, мов у колисці
Гойдаються лілеї молоді.
А ти чудний тримаєш щастя миску
Нe роздавай її,кажу,тримай собі.
Єдиний ти! повторювати буду
І кожен день у серденьку тримай.
І віру й щастя, і любов й надію,
Даровану з дитинства пам'ятай.
Тримай долоні щастя й подих віри,
Хай соловей снує удачу у тобі.
Ти виростеш і підеш в світ щасливий!
А розпач і невдачі залиш у давині!
Дитина-цвіт життя, що непорочно
Втикається в доросле сум'яття.
Життя доросле вабить зброєносно,
Дітей з колиски, наче дивна гра.