Я піднесу тебе в невагомість,
Прочитаю тобі молитви,
На грані моєї думки
Покажу, що може бути,
Коли просто любиш,
Коли у тобі цвітуть каштани
(І ти не можеш їх показати).
Я проспіваю тобі казки
Про літні ночі країни
На півдні Європи,
Вознесу свої мрії
У стратосферу виссі,
Підкажу тобі, що
Робити з небаченим
Рідкісним дивом,
Що стало між нами.
І прірвою, нею теж,
Але й радістю,
Божественними діяннями,
Дзвонами возвеличення.
Я тобі просто прошепочу,
Що нам так дано –
Нести і лише піднімати –
На землі нас немає,
Лише на крайнебі,
Бо величне існує лиш там.
Яка краса...Це вище думок, вище відчуттів...і хочеться просто летіти і кричати "вище"...
Хочу, щоб ти завжди так летала. І ще когось вчила... Зі Святом тебе! Нехай крайнебо завжди буде привітним. Цьом
Yana Тymur відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі, Юліанко, за вітання зі святом, за такі теплі слова розуміння! Тобі чистих і високих почуттів