Що в світі наймиліше? Стопроцентно Рок... Голос шо змушуе серце оживати, зіниці розширюватись, а мозок поринати в ейфорію... Вмикаеш АннУ, і відразу в аут.. Давно підозрювала в себе роздвоення, не особистості, але серця... Шо в світі наймиліше? Рок...