В голові багато чого літає
Що допомагає, а що й заважає
Вони завжди у нас літають
Люди часом на їх не зважають
В любій ситуації звертаємся до них
Мріяти уявляти нам це до втіх
А вони бувають різні
Лунають мовби не зрозумілі пісні
Деякі від мозку нам щось говорять
І часто буває, що підводять
Є від серця на щось штовхають
Своїми почутями нас вмовляють
Каже протилежне мозку зробить
А потім доводиться і-за нього красніть
І йде війна між цими двома
Кому вірить, кому ні
Божевілля йде в мені
А вибирати доведеться
Ато душа на дві частини розірветься