Ще в далеких семидесятих
Коли було багато груп завзятих
З'явивсь чудовий жанр рок музики
Яка лунала і лунає для всієї публіки
Звучання її просто безмежне
Потрібно відати виконавцяв належне
Коли хтось гітарне соло чує
То воно зразу людину чарує
Багато хто може не правду про неї казати
На таких не потрібно просто зважати
Black Sabbath, Judas Priest, Deep Purple і Led Zeppelin
Треба дуже дякувати їм
Ні коли вона не буде набридать
Дух метала не буде спочивать
Не стримано цей драйв завжди лунатиме
І всіх цей хеві метал надихатиме