Парадокси зору: в небі яснім зорі,
очі у львів’янок зорями горять.
Подивлюся вправо, маю, мабуть, право
йти із нею поруч у прекрасний світ.
Світ любові у місті Львові,
де неба синя карусель,
душа наспівує вщодень
усе нових й нових пісень -
у місті Львові про світ любові,
про світ любові, світ любові, світ любові...
Рейки давніх колій в’яжуть нове коло?
і по колу очі - зорі миготять.
Подивлюся вліво і торкнуся ліктя,
ми йдемо вже разом у прекрасний світ.
Світ любові у місті Львові,
де неба синя карусель,
душа наспівує вщодень
усе нових й нових пісень -
у місті Львові про світ любові,
про світ любові, світ любові, світ любові...
Створено 23. 09. 2010 року (fin. 11-00)
Музика Василя Сторонського