Все що я можу сказати тобі
Лишень кілька заїзджених фраз
Віршами буду ніжно вбивати спільні ті дні
І лікувати словом рани щораз…
Все що я можу зробити для щастя
Обійняти, взяти на руки й кружляти по колу
У мене є ти, у тебе я – двом усе нам удасться
Просто повір, відкрий крила, літай як ніколи…
Все що створимо разом, буде твердинею
Міцною як камінь, вище від неба
У ній постійно буду називати Тебе – своєю Богинею
Любити тебе жагуче, і все раю не треба…