Пишу про все. Не можу не писати,
Бо небо шепче теми для віршів.
Трава шукає лагідніших слів,
А сонце душу просить заспівати.
Вона співає соловейком в гаї,
І жайворонком лине в височінь,
Дзвенить,а кришталева далечінь,
Мелодію над степом розсипає.
Звучить вона тривожно й урочисто
І ніби в морі човник грає,
А потім,мов сніжинка осідає
На аркушик паперу чистий …..
2000р.
Не знаю я ,чи зможу передати
Все те,від чого серце неспокійне.
Та душу людям хочу я віддати,
Щоб бути їм помічником надійним.
2001р.