О третій ночі ти прийдеш,
Як завжди сядеш біля мене,
І лагідно до себе пригорнеш,
Своїм теплом мене зігрівши.
Відчую дотик ніжних рук,
Волосся запах і душевний спокій,
З тобою поруч я позбавлюсь мук,
Немов залежний, отримавши свій опій,
Я попрошу залишитись зі мною,
Згорнусь клубочком біля твоїх ніг,
Ти посміхнешся, не скажеш а ні слова,
Тихенько встанеш й вийдеш за поріг.
І так щоночі приходиш ти до мене,
І так щоночі бачу я тебе,
Цей сон для мене є блаженним,
Але, водночас, вбиває він мене.
Хвилинне щастя уві сні,
В реальності, стає для мене горем,
Ще досі належу я тобі,
Я твій, ще досі, ДАЮ СЛОВО!