ОЛЕНКА ДІВЧИНА ГАРНЕНЬКА
І СИЛЬНА, І МАЛЕНЬКА
А ДАЛІ НАПИШУ
ПРО НЕЇ ДОСХОЧУ.
І ТАК. ОДНОГО РАЗУ
РАПТОВО Я ПОПАВ
І В ДРУЗІ Я ВІДРАЗУ
ЇЇ ПОДОБАВЛЯВ
ТА СПЕРШУ МИ ПИСАЛИ
ЛИСТИ І СМС
ПОТОМ НЕМОВ СКАЗАЛИ
ПІШЛИ ЗНАЙОМИТИСЬ!!
НЕМОВ ДЛЯ НАС НАПЕВНО
ВЕСЬ ЧАС ПРИЗУПИНИВ
І ДЕНЬ ПРОЙШОВ ШАЛЕНО
ПРО СЕБЕ ГОВОРИВ
ФОНТАН , МАКДОНАЛЬС ,КОКАКОЛА
МИ ТАМ БУЛИ ТОДІ
І ЗІРКА КОЛЬОРОВА
ГОРІЛА НА ТОБІ.
ВОНА БУЛА В ТВОЇХ ОЧАХ
ГОРІЛА НАЧЕ СОНЦЕ
НЕНАЧЕ В КОЛЬОРОВИХ СНАХ
ДИВИЛАСЬ У ВІКОНЦЕ
А ОЧІ ЧУТЬ ЗЕЛЕНІ, ГАРНІ
ДИВИЛИСЬ НА МЕНЕ
І ВОЛОСИ ШИКАРНІ
СТЕЛИЛИСЯ ДЛЯ ТЕБЕ
А ПРО ФУТБОЛ МОВЧУ
ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ ВСЕ ДИВНО
І ХОЧУ ХОЧУ Я ХОЧУ
ПОБАЧИТИ ЯК СИЛЬНО
ти ГРАЄш У ФУТБОЛ
ТА ЗАБИВАЄш ГОЛ!!))
також МАЛЮНКИ ВСІ ЧУДОВІ
Я БАЧИВ НА СТОЛІ
НАВІТЬ КОЛЬОРОВІ
НЕНАЧЕ У ВІСНІ
Я ХОЧУ ЩЕ ГУЛЯТИ
ТА З НЕЮ РОЗМОВЛЯТИ
ДИВИТИСЯ В ТІ ОЧІ
НЕМОВ БИ Я НА СОЧІ))
АЛЕ ПРОБЛЕМА Є
ВЕЛИКА І СЕРЙОЗНА
У НЕЇ ХЛОПЕЦЬ Є
СИТУАЦІЯ КУРЙОЗНА((