Favord відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Та хіба ж, ми воюємо проти свого народу? Ми розпочали війну проти тих хто пригнічував нас, проти тих, хто відбирав нашу волю. Мій народ єдиний, і проти нього я не буду воювати. Всі мають право на свої особисті погляди, і я це поважаю. Звісно є частина людей, які хочуть іншого майбутнього і так завжди буде. Я вірю в свої погляди, але хто я така , щоб заперечувати погляди інших? Ми стаємо свідомими лише тоді, коли попри впевненість в своїх поглядах, визнаємо існування інших, відмінних від наших. Ми не воюємо проти тих хто думає по-іншому, і якщо частина мого народу хоче іншого життя то ніхто не забере в них цього. Але ж, давайте тоді будемо дивитись на речі реально. Ви говорите що МИ палимо ВАС живцем...для мене так дико це читати. МИ один народ, і зараз у нас різні думки, але ж помилки роблять і ті і інші. Якщо судити по вашій логіці, то МИ спалили ВАС...але тоді, Ви розтріляли НАС. Кожен зробив помилку, і ці жертви не мають бути марними. В кожній війні є жертви, які помирають заради своїх поглядів. Ми маємо вчитись на цьому, а не воювати одне з одним. Українці єдині, і нехай кожен припустився помилок, але не потрібно забувати про те ким ми є. Я не можу говорити про погляди всіх, проте я пишу про свої. І особисто я не воюю з моїм народом, для мене немає ворога серед українців. І якщо говорити так , то для мене було втратою і жертва тих хто загинув на майдані, і втратою була жертва тих кого спалили. Бо це мій народ, і всі мені однакого дорогі. Ми ж не перестаємо любити близьку людину тільки від того що в неї інші погляди? Я люблю всіх українців, і приймаю якщо якась їх частина хоче йти іншим шляхом. Це вибір кожного.