Гаснуть зірниці, світлішають вікна,
ніч відлітає в незримі краї,
вже павутиниться сон на повіках,
я доціловую очі твої.
Приспів:Розгойдують небо досвітні вогні,
колише росинку листок уві сні,
тебе я колишу в обіймах своїх –
спи ж бо, кохана, хай сплять солов’ї!
П’ємо останню сьогоднішню краплю –
краплю іскристу любові вина,
нині, кохана, була ти найкраща,
кращою, аніж в розмаї весна.
Приспів.
В душах звучать наймиліші сонати,
серце до серця: биття в унісон,
Ангел любові втішається нами,
леготом тиші навіює сон.
Приспів.
Створено 24. 02 -15. 03. 2011 року
Опубліковано: 1. Клавішами весен. Львів: "Ініціатива", 2011. 56 с. - С. 11 - 13;
2. Енциклопедія сучасної творчості (Літературний альманах). –Хмельницький, Вид. Стасюк Л.С, 2016. 224 с. – С. 192 – 196.
Музика Євгена Заставного