Чи побачу я Завтра?
Свіжими очима – ні.
Поспати-таки варто,
Чекають ранки ранні.
«Пливе, значить дзьобає»
Манку з крючка.
Карась хлюпає,
Ловити б на сачка.
Попса грає за кущами,
Небо рожевіє.
Друг не з нами,
Дупу вдома гріє.
«Стій, не дьоргайся,
Хай заковтне».
На рахунок прийшли пейси,
А я типу трохи сміхотне,
Бо маюсь без роботи
І складаю рими.
Але, справді, що ти?
Мені добре з вудками
Сидіти під небом,
Бо вдома не вмер ледве.
І завтра із світанком
Знову сюди, напевне,
Приїдемо на байках одними з перших.
Зараз же чекаємо хоч одного карася,
Не те що рибок великих і маленьких,
бо, поки ми сиділи, вечір повільно підкрався.
30 квітня 2014р.