Невже все те про що я мріяв..
Невже воно не збудеться?
Всі ранки сонячні з любовю
Хотів зустріти я з тобою
Хотів прожити це життя
На крилах радості,добра
Хотів проплисти із тобою
Солодкий океан любові
Хотів дивитися на тебе
Як мило засинаєш ,Ти
В моїх обіймах,моїх ласках
У поцілунках ніжних
Прошу…Будь ласка…
Невже все те про що я мріяв
Невже не збудеться,невже це казка.