Що то за краля в зелених коралях,
що то за краля стоїть під вербою,
ген над рікою, говорить з водою?
Дівчина білолиця,
дівчина-чарівниця,
бойківчанка із Карпат!
Спрага замучила, мов на заручини,
йду я до річки, води щоб напитись
та й на ту кралю щоб надивитись:
Дівчину білолицю,
дівчину-чарівницю,
бойківчанку із Карпат!
Трави в покосах – в дівчини коси,
губи, як рута, мов терен, зіниці. –
Такі у Карпатах усі чарівниці.
Дівчино білолиця,
дівчино-чарівнице,
причаруй-чаруй мене!Дівчина білолиця,
дівчина-чарівниця,
бойківчанка із Карпат!Дівчино білолиця,
дівчино-чарівнице,
причаруй-чаруй мене!Причаруй-чаруй мене!!!
Створено (14,15. 07) 7.08. 2005 року (23:00 – 23:30), м. Львів
Музика Василя Сторонського