Мабуть, не хто ще не закохувався так, як я
Хоч, кожен вважає, що його кохання понад усе
Ти гарна і розумна, мені подобається твоє брання
Ми знайомі не так давно, але я знаю про тебе все
Бринить любов, жагає вирішальних дій
Хоч, я і ти, розумієш, що це неможливо
Закоханність потрапляє у цей вирій
І ті спогади пішли, де ти вела себе грайливо
Тікає час- його вже не вздогнати
Я мріяв у наших відносинах поставити крапку-
це важкий удар, який я мушу прийняти,
потрібен час, щоб загоїти вавку
Не я змінився, а ти мене змінила
А пом'ятаю той час, коли ти мене любила
Ти була така, така грайлива
Любила й вийти заміж норовила