Я церату покладу на стіл, А раніш ложили скатертину.
На планшеті фото покажу, А колись висів портрет родини.
Я ввімкну на флешці мп три, А давніш заграли б на баяні
Піцу замовляв, картоплю фрі Де ділися пироги духмяні?
Я Вконтакті другу напишу, А було б чого сходити в гості.
У футбол пограю На ПеКа, Ну а міг би вибігти на простір.
У неділю нас чекає клуб Де ділися дзвони цього дня?
Тусуватись буду цілу ніч, А могла б зібратися рідня.
Подивлюсь хороший бойовик, Ну а міг би почитати книгу.
Серіал, ток-шоу, детектив Немає забавок дітей і сміху
Я завалюся на твердий диван, А колись лежали на перині.
Чіпсів з`їм, якоїсь ковбаси Лиш л_йно тепер у магазині.
Час іде, все мчиться у перед
Хоч би трохи потримати стрілку.
Пампушки, кіно, театр, буфет
Стало вже давно біля причілку.
Промине мабуть ще кілька літ
І минуле стане на порозі.
Потім вийде з хати і привіт
Вже душі не буде, тільки сльози