Аліса з Країни чудес поміняла третю роботу:
вона вже була офіціанткою в двох барах на Восьмій вулиці,
а тоді місяць доглядала за якимось старим ідіотом,
що постійно намагався її облапати.
Курила - не куриться.
У своїй квартирці над перукарнею товствої іранки
вона ночами ловила тріпи, чекаючи білого кролика,
затуливши фіранки, до самого, курва, ранку,
під музику сера Пола і фільми Поллака.
Тоді вона чесала крізь місто, обдовбана і заплакана,
повз тіні нічних вогнів, що бомжі палили в цистернах,
а хмари усе ніяк не відкривали клапани,
щоб дати їй трохи сонця. Осінь, курва.
Верне
від самої думки про ще один такий тиждень.
Аліса з Країни чудес сідає на обпльовану бруківку...
Вона або постріляє трохи планктону в масці лижній,
або в ванні поріже вени. Знімаючи все на плівку.