Сопілкарик я маленький,
на сопілці граю
і гуцулочку-сусідку
з хати викликаю.
Ду-ду, ду-ду,
ду-ду, ду-ду,
з хати викликаю!
Коли виросту великим,
може ще й багатим,
то куплю собі трембіту
і збудую хату.
Стук-стук, стук-стук,
стук-стук, стук-стук,
і збудую хату!
Отоді я оженюся,
мабуть, на сусідці,
якщо нині вийде вчитись
грати на сопілці.
Ля-ля, ля-ля,
ля-ля, ля-ля,
грати на сопілці!
Опубліковано:
1. Гомін Підгір'я. Альманах, вип. VII. Дрогобич: "Посвіт", 2008. - С. 84;
2. Зоряне суцвіття. (Антологія Бойківського краю. Книга третя). Дрогобич: «Посвіт», 2012. – 352 с. – С.219 – 220;
Музика Тетяни Кисленко