Я їй кажу, що вона лесбіянка, а вона лише усміхається і штовхає мене в спину. Але як інакше, якщо в тебе на фотографіях одні твої подружки, одні дівчата, поцілунки. Легка еротика, спокусливо. Давай я буду вашим постійним фотографом? Не хочеш? Думаю, що було б цікаво. Гей і лесбіянки. А може я і не гей? А може ти не лесбіянка? Щось таке пробігає між нами, пляшка солодкого вина. Чорні коти, машини, все валиться з рук. Мене це дратує. Тобі на це пофіг. Я йду.
А вона така, уау - уау, вузькоока, з моїм улюбленим розміром заду. Пухкими губками. Така, що аж уау - уау, ссс.. млять! Я йду.
Ти нічого мені не кажеш. Час від часу по одному слову. Тихо і несподівано шептаєш прямо на вушко. Вона таки уау.
Я їй кажу, - ну на фіга тобі ці дівчата? Вот є я. А вона мені, - І як ти це уявляєш? Лесбінка і недогей. - Та пох, заради романтики на вечір.
Між нами пляшка солодкого вина з Грузії. За нами дерева, білочки, люди, малишня на самокатах. Така, що уау- уау. І вечір такий, що брр. Прохолодно.