Дзвенять струмки, шумлять потоки
і гомонять навкруг пташки,
а ми карбуєм чітко кроки,
йдемо по світу залюбки.
Приспів:Такий-такий (такий-такий)
веселий світ (веселий світ),
бо є у ньому Україна,
і славний наш (і славний наш)
козацький рід, (козацький рід)
і наша мова солов’їна!
Пливуть Дніпром човни козацькі,
а берегами йдуть полки,
і командири наші хвацькі,
і ми – завзяті козаки.
Приспів.
Не прогайнуєм і хвилини –
ми здобуваємо знання,
щоб цвітом зоряним калини
розквітла наша сторона!
Приспів.
Створено 6.09. 2003 року
Музика: 1. Семена Карпи;
2. Тетяни Кисленко