Не відпускає,міцно зачепило.
Так ранить душу почуттів струна
Чи це було, чи може це наснилось...?
Ти вже не мій! Я більше не твоя!
Мабуть це сон, а може так,примара.
Та серце б'ється і бринить сльоза.
Чи це гроза була,чи просто чорна хмара -
тебе сховала! Я ж не вберегла.
Не зберегла,не втримала, не сила -
Кохати привиди, що в пам'яті живуть.
Та ти любив і я тебе любила........
Життя іде....! І в кожного свій путь......