Все неосяжне й незбагненне,
Що вже не до снаги нести,
Полиш в минулому як тленне,
Як безнадійно промайнулі дні.
Відкрий собі нову дорогу
В нові світи в нове буття.
І зрозумій що за порогом,
Інше зовсім є життя.
Що є у світі добрі люди,
І є без сумніву любов.
Повір, що все інакше буде
І оживе надія знов.