Амфітеатром долина,
а навкруги вершини,
думка про тебе лине,
не повертається. Жаль!
Наче малої дитини,
дивляться очі сині,
мабуть, комусь ти дружина
і не повернешся. Жаль!
Завтра покину долину,
завтра візьму в гори сина,
вийду на ту полонину,
де загубив я тебе.
Там, де каміння сиве,
казку розкажу сину,
скажу про очі ті сині,
що чарували мене.
Амфітеатром долина,
а навкруги вершини,
думка про тебе злине
вже не одна, не одна!
Створено 22. 07. 2005 року (18-30 - 19-05)
м. Львів
Опубліковано: "Уколі друзів". Львів: "Плай", 2007. - 72 с.
С. 53
Музика Тетяни Кисленко