Натщесерце – струна рветься –
на пероні два світи,
поміж нами рейки колій,
нам вже їх не перейти.
Розділяють нас два кроки,
синя лінія вогнів –
горизонти на два боки,
а вітри усі мені.
Я згрібаю їх у горсти
і жбурляю на перон,
може через цю негоду
не відправлять твій вагон.
Натщесерце – струна рветься –
на пероні два світи.
Ой ці кляті, кляті рейки,
як від них світ вберегти?!
Створено 24. 08. 2005 року, м. Львів
Опубліковано: "Уколі друзів". Львів: "Плай", 2007. - 72 с.
С. 57
Музика Тетяни Кисленко