Не вистачає буквально пару слів,
Які б змогли змінити все,
Не вистачає тих самих почуттів,
Які б перевернули все.
Все так і залишиться нескАзаним,
Все так і залишиться мовчАзним
Ніхто не скаже, де є правда,
Ніхто не скаже ,де брехня.
А просто завжди пануватиме журба