Вона прийшла, зненацька, так раптово…
Ми думали, що вмерла вже давно…
Але вона з колін устала знову,
Красива, як у модному кіно…
Тендітна та вродлива, вічно мила,
Привітлива і тепла, знов жива…
Весь сніг, до краплі, жадібно допила,
І з-під землі пробилася трава.
Моя Весна, стрімка, несамовита,
Розбещена, немов мале дитя.
Все навкруги укрили пишні квіти,
Сп’яняючи усіх до забуття…
Моя Весна, кохана, незабутня,
Струнка і гарна, лагідна Весна,
В моєму серці ти завжди присутня,
Моя Весна, стара-нова Весна…