Пани чубляться, а в холопiв чуби трiщать!!! Люди!!! Одумайтесь! Схаменіться!
Украинцы, русские!!! О ком вы спорите, что доказываете? Земные божки сами себя защитят и сами о себе позаботятся. Не разжигайте вражду, ненависть, чтобы потом горько не сожалеть об этом. Думайте и берегите себя и своих близких, взвешивайте свои слова, не бросайтесь ими не обдуманно. Жизнь одна - это самое дорогое, что есть на земле. Так старайтесь уберечь себя и своих детей от неоправданных жертв! Они своих сыновей на войну не посылают, а посылают наших: украинскую и русскую молодежь, наше с вами будущее.
Не косите ромашки в полях –
Ведь они так на солнце похожи.
Жизнь цветам подарила Земля…
Ничего нету жизни дороже!
Не косите ромашки в полях!!!
Е. Бондарь (Бондаренко) 2014 г.
Чудове звернення з закликом до миру, прикро, що багато людей не бачать справжньої істини, ведуться на повідку у режисерів вистави ... так хочеться щоб всі відкрили очі
Мені теж це болить. Все вилізає з людських душ, у критичні моменти вони оголюються. Не треба керуватися одними емоціями, треба вмикати мізки. Гідність має бути в кожного і гідність кожного треба поважати.
Нізащо. Чого влада сидить - не розумію! Я тут за те - скільки в коментарях різних ненависті виливається. Через двох шизофреніків люди готові один одному в глотки вчепитись і на рівні країни і села і, навіть,сім'ї. Брат іде на брата. А божки тішать свое самолюбство. Немає в них ні честі ні совісті, як писав Довженко: не вовчиця ж їх родила, а людина, мати!