Єдиний погляд твій,
Що я ніколи не забуду,
Що пронесу його через віки,
Що з ним завжди я жити буду,
Перед яким тускніють всі зірки,
Це погляд твій байдужості...
Я бачив твоїх поглядів багато-
Це погляд радості дитячий,
Якеє ж щастя його бачить,
А погляд суму- це страшне.
Я бачив біль в твоїх очах,
Що був розмішаний в сльозах,
А головне я бачив мрію
У твому погляді й надію!
Але, єдиний погляд твій,
Що я ніколи не забуду,
Це погляд твій байдужості...
Він враз спалив моє кохання
Яке мов паралітик іще піднятись
Й досі хоче!
Від того погляду лихого,
Аж зупинилась в жилах кров,
Похолоднішало навколо.
Якая ж жалюгідна ця любов!
І вже на дворі сніг лапатий
Перетворився в сірий дощ.
Розчарування, біль крилатий
Летять у самоту!
А самота -
Пекрасна річка, скована в бетон,
Прекрасний парк, засипаний пляшками,
Перед очима тільки й бачу
Байдужий погляд той,
Що так убив моє кохання...
Єдиний погляд твій,
Що я ніколи не забуду...