***
Впадуть стіни великі з гуркотом,
розчарування поріже глибше.
Байдужість зникне з радістю та мороком,
тільки любов зерно своє в душі залише.
Грудень 2013.
***
Ненависть бушує,
а я мило і без шуму,
коли шепну щось на вушко,
кладу тобі на личко подушку.
***
Нам у різні сторони.
Між нами і так давно скло.
Носіть медалі та вінки з терену.
А мене, мабуть, принесло нло.
2014.
***
Дороги розгалужені.
Переведені стрілки.
Фібри мої відморожені.
Ти - їбанута, в мене - білка.
Травень 2014.