Радісно я співаю
Пісню своїх бажань.
Кохання з тобою маю
Найкраще з усіх кохань.
Сріблом тебе осиплю,
Сріблом грайливих слів.
З тебе богиню зліплю,
Богиню з чарівних снів.
Тебе одягну в наряди,
Наряди зі щирих речей.
Співатиму серенади
Протягом довгих ночей.
Зануримось ми з тобою
В море палких почуттів.
Досхочу тебе я напою
Нектаром жарких відчуттів.
Липень 2011 р.