Я тільки твій - прошу пробач
Не відвертай від мене погляд
Хочу обняти тебе ще раз
Відчути серця твого удари
Просто скажи тихо мені
Прийди у сні цієї ночі
З собою мене забери
У світ свій – чари дівочі
Ти мій сон , ангел мій
В полоні слів я згораю
В темноті я погляд твій
Єдиний для себе шукаю
Ти мій сон , ангел мій
Знову я до тебе лину
О це й образ твій святий
Я люблю тебе єдину
Я з тобою, я в тобі
В тобі палаю знову
Шепочу – кохаю
Ця мить казкова
Я чую знову голос твій
І кров моя знов закипає
Бентежить душу погляд цей
І з розуму зводить мій коханий
Просто не стій - просто озвись
Торкнися мене, відчуй це знову
Нехай летять слова у вись
Я буду назавжди твоєю
Ти моє повітря, ти мій рай
Нестримний цей вогонь кохання
Я це повторюю сотні разів
Ти моя біль, моє бажання….