Справа в тому, що відколи тебе нема
Моя вірність тобі одержимо міняє течії.
Поки ти там готуєш їсти,
Тут шумлять майдани і йде війна
Не цілком доречна.
Справа в тому, що відколи ти там, я тут
Моя ніжність до тебе стає невимовним докором.
Поки ти там складаєш іспит
тут під свистом куль наші хлопці мруть –
що не день, то похорон.
Справа в тому, що відколи ти став, як він
моє серце болить, наче снайпер у нього вцілив.
Поки ти там шукаєш істин,
тут грядуть вітри незворотних змін
ну а ти не вірив…
Справа в тому, що відколи твій слід простив
Я собі поклялась не змивати ні з кого плями.
Поки ти там гуляєш містом
тут країну ліплять з нових шматків
жаль що ти НЕ з нами